Gafă de fotbalist cu bani, dar fără şcoală: cum a fost descrisă Jamaica de Edinson Cavani, vedeta Uruguay-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edinson Cavani
Edinson Cavani

Uruguay şi Jamaica se vor înfrunta, sâmbătă (ora 22.00, Digi Sport), într-o partidă din faza grupelor din Copa America. Cel mai bun jucător al sud-americanilor a prefaţat jocul, însă a comis o greşeală jenantă.

Fiecare ediţie din Copa America include şi o naţională participantă pe baza de invitaţie, care vine din afara Americii de Sud.

În trecut, Japonia şi SUA s-au numărat de cele mai multe ori pe tabloul competiţiei, iar în 2015, organizatorii au invitat Jamaica, echipă din CONCACAF, confederaţia de fotbal a Americii de Nord, Centrale şi Caraibelor.

Din păcate, acest detaliu i-a scăpat lui Cavani, care a făcut următoarea descriere înaintea partidei cu „Reggae Boyz“: „Ca orice echipă din Africa, Jamaica va fi puternică“.

După ce a fost atenţionat că a comis o gafă, atacantul Uruguay-ului şi-a cerut scuze, potrivit Digi Sport. „În primul rând, vreau să le cer scuze Jamaicăi şi oamenilor de acolo. Voiam să fac o comparaţie între stilurile similare de joc ale naţionalei din Jamaica şi echipelor africane, dar am pronunţat doar jumătate din ce am gândit şi a sunat îngrozitor. Oricum, vă rog să mă iertaţi şi sper că greşeala mea va fi privită cu umor, nu ca o ofensă“, a declarat Cavani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite