Gabriela Szabo, furioasă după ce a fost concediată de la CSM: L-a dat în judecată pe Nicuşor Dan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szabo

După un mandat cu rezultate modeste în fruntea clubului Primăriei Capitalei, Gabriela Szabo (46 de ani) e revoltată că a fost schimbată din funcţie.

Când te angajezi la stat, te aştepţi să rămâi în funcţie pe viaţă, indiferent de rezultate. Exemplele sunt interminabile, iar cazul Gabrielei Szabo e doar încă unul, în acest sens.

Sub conducerea lui Szabo, o sportivă formidabilă, dar care nu s-a remarcat cu nimic, ca manager, CSM Bucureşti a „reuşit“ doar să cheltuiască o sumă uriaşă cu echipa de handbal feminin, cu rezultate mult sub aşteptări, după cum Adevărul a scris aici.

După aceste rateuri, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a îndepărtat-o pe Szabo din fruntea clubului CSM şi a trimis Corpul de Control la gruparea care „toacă“ bani publici, fără număr! Ce-i drept, cu aprobarea lui Nicuşor Dan care, după cum Adevărul a demonstrat aici, una a zis, pe când era activist, şi alta a făcut, după ce a ajuns primar.

Revenind la Szabo, aceasta „fierbe“ şi acum, la trei săptămâni după schimbarea sa din funcţie. Şi, potrivit Fanatik, îl dă în judecată pe Nicuşor Dan. Asta după ce, recent, l-a atacat şi printr-o postare pe Instagram.

Ce a scris Gabriela Szabo?

*Am observat în spaţiul public, respectiv pe reţeaua de socializare FB, anunţul domnului Primar Nicuşor Dan în ce priveşte schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin 'detasarea' mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar 'din interior' (al clubului).

*Aceiaşi angajaţi pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunţată au pierdut în instanţă dosare iniţiate ca urmare a defăimării mele sau a activităţii mele.

*Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfăşurarea acestei proceduri, bineînţeles aşteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia. Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administraţie al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite