Gabriela Ruse joacă finala de la Palermo, în prime-time, pe bani mulţi: Italienii au anunţat ora partidei de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Ruse a urcat deja până pe locul 105 WTA, în clasamentul virtual, actualizat în timp real.
Gabriela Ruse a urcat deja până pe locul 105 WTA, în clasamentul virtual, actualizat în timp real.

Jucătoarea de 23 de ani, aflată în cea mai bună formă a carierei, se va lupta, duminică, pentru al doilea trofeu WTA cucerit în turnee succesive şi pentru o intrare, în premieră, în Top 100 mondial.

Gabriela Ruse speră ca 13 să fie cu noroc pentru ea! Pentru că, în acest moment, ea urmează să joace ultimul act de la „Internazionali Femminili di Palermoׅ“ (zgură), având 13 victorii la rând, în circuitul feminin.

Misiunea Gabrielei se anunţă însă infernală, în partida pentru trofeu. Pe lângă faptul că e epuizată, după un parcurs de vis, fără înfrângere, început de la 5 iulie, românca urmează să întâlnească şi favorita numărul 1, la Palermo. Vorbim despre americanca Danielle Collins (27 de ani, 44 WTA). Sfertfinalistă la French Open 2020, Collins are 21 de victorii şi 9 înfrângeri, în acest sezon. Adică, un bilanţ aproape identic, cu cel al lui Ruse: 22 de victorii, 9 înfrângeri.

Cele două s-au întâlnit o singură dată până acum, tot pe zgură, la Hamburg, în întrecerea pe care Ruse avea să o câştige, la data de 11 iulie. În drumul ei spre trofeul de la Hamburg, Ruse a eliminat-o pe Collins, în sferturi, scor 6-4, 1-6, 7-5. Acest meci s-a jucat acum 16 zile, pe 9 iulie.

Potrivit anunţului făcut de organizatorii de la Palermo, duminică, prima finală va fi cea de dublu, de la ora 18.00, ora României. Apoi, Ruse şi Collins vor intra pe teren, pentru finala de simplu, nu mai devreme de ora 20.30, ora României. Finala de simplu va fi transmisă de Digi Sport 2.

Campioana de la Palermo va primi 23.548 de euro, în timp ce finalista se va mulţumi cu 13.224 de euro.

Palermo
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite