Gabriela Ruse, încântătoare în Dubai: A trecut de calificări şi va atinge cea mai bună clasare din carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruse

România a avut două sportive în calificările turneului, Jaqueline Cristian (67 WTA) şi Gabriela Ruse (59 WTA). Dacă prima a ieşit repede, după prima partidă, în schimb, sportiva de 24 de ani a legat trei victorii pentru a ajunge pe tabloul principal.

România va aborda Dubai Tennis Championships cu trei jucătoare. Simona Halep (23 WTA) şi Irina Begu (54 WTA) au fost acceptate din start pe tabloul principal, iar Gabriela Ruse a ajuns acolo, după un parcurs excelent în calificări.

După două victorii, în weekend, cu Gasanova (155 WTA) şi Paolini (46 WTA), ambele în minimum de seturi, astăzi, Ruse a câştigat şi confruntarea decisivă pentru un loc pe tablou. În duelul cu australianca Ajla Tomljanovici (39 WTA), Gabriela s-a impus cu 6-1, 7-5, după o oră şi 22 de minute.

Graţie acestui succes, Ruse a urcat pe locul 57 în ierarhia virtuală, actualizată în timp real. Aceasta e cea mai bună clasare din cariera sportivei de 24 de ani de până acum.

În următoarele ore, Ruse îşi va afla adversara din turul I, la Dubai. Aici, Halep o va întâlni, astăzi (nu mai devreme de ora 17.00, Digi Sport 2), pe Alison Riske (53 WTA), în timp ce Begu se va duela, mâine, cu o adversară venită din calificări.

CITEŞTE ŞI:

Gabriela Ruse, meci stelar, la Dubai: Va întâlni una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite