Gabriel Torje a ajuns la spital, după ce şi-a spart capul într-un meci din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Torje FOTO digisport.ro
Gabriel Torje FOTO digisport.ro

Konyaspor a obţinut un singur punct din deplasarea cu Başakşehir  (0-0), disputată duminică şi contând pentru etapa cu numărul XXIII. Formaţia oaspeţilor are în lot doi români, însă partida nu a fost fericită pentru niciunul.

Gabriel Torje, titular, a părăsit terenul accidentat şi a ajuns la spital, după ce şi-a spart capul în urma unui duel cu un adversar, petrecut chiar la finele meciului (90'). Ulterior, a fost nevoie de intervenţia medicilor, care l-au cusut pe mijlocaşul român. Celălalt român de la Konyaspor, Ciprian Marica nu a fost inclus în lot, după ce a acuzat dureri la genunchiul la care a fost operat în 2014.

Veştile de consolare vin din de la echipa naţională, Gabriel Torje fiind pe lista preliminară a stranierilor, întocmită de selecţionerul Anghel Iordănescu în vederea meciului cu Insulele Feroe. Partida contează pentru preliminariile Campionatului European din 2016 şi e programată pe 29 martie, ora 19.00.

Konyaspor ocupă locul 12 în primul eşalon din Turcia, având un bilanţ de şase victorii, şapte remize şi 10 înfrângeri. De cealaltă parte, Başakşehir se află pe a patra poziţie, cu 10 meciuri câştigate, nouă egaluri şi patru partide pierdute.

Marica, „bibelou“ de porţelan. Românul are iarăşi probleme medicale

Declaraţia ex-dinamovistului Ţucudean la sosirea la Steaua. Ce spune Torje despre foştii coechipieri, ajunşi la rivală

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite