Gabi Tamaș, chemat în ring de Moroșanu: Cum a reacţionat fostul internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Tamaş (stânga), alături de Cătălin Moroşanu pe Cluj Arena
Gabi Tamaş (stânga), alături de Cătălin Moroşanu pe Cluj Arena

Cătălin Moroșanu este în această perioadă la Cluj-Napoca, acolo unde pune la punct ultimele detalii ale galei Dynamite Fighting Show 9 - Ziua Revanșei, care consemneaza și revenirea lui Andrei Stoica.

„Moartea din Carpați“ s-a întâlnit la „Cluj Arena“ cu căpitanul „şepcilor roșii“, Gabriel Tamaș, și i-a făcut o propunere-șoc durului din defensivă ardeleană.

„Ți-am adus perechea asta de mănuși, să fie primul pas spre o viitoare carieră în ring. Am înțeles că ai deja câteva KO-uri la activ și cred că poți face o carieră și în sportul de contact. Poate vreun celebrity fight“, i-a transmis Moroșanu, mai în glumă, mai în serios, lui Tamaș. 

„Îi fac KO doar în teren, nu în afara lui. Acum e cam târziu să mă apuc, dar sunt fan, urmăresc și chiar am făcut BJJ o perioadă“, a fost replica fundașului cu 67 de selecții la echipa națională.

Acesta i-a dăruit la rândul său un tricou al Universității Cluj cu numele lui Moroșanu. „Facem schimb de sporturi dacă tot e așa“, i-a spus Tamaș lui Moroșanu. „În apărare, cred că m-aș descurca. Mai trece doar mingea, nu și omul“, a venit imediat replica, în glumă, a promotorului de la Dynamite Fighting Show.

Gala Dynamite Fighting Show 9 e programată pentru vineri, iar în Main Event va lupta Andrei Stoica, într-un duel-revanșă cu Pavel Voronin. 

Florin „Rambo“ Lambagiu, Bogdan Năstase, Tănculețul Ionuț Iancu sau Daniel Corbeanu nu vor lipsi de pe cardul evenimentului care închide anul în sportul de contact românesc.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite