Gabi Tamaş va alterna echipamentul de fotbal cu cel la patru ace! Va fi şi preşedintele unui club din Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gabriel tamas foto sportpictures.eu

Gruparea FC Voluntari a anunţat numirea lui Gabi Tamaş în postul de preşedinte al clubului. Fundaşul îşi va continua şi cariera de jucător, în paralel.

La doar patru luni de la venirea la clubul ilfovean, fostul internaţional s-a înţeles cu conducătorii echipei să îndeplinească şi funcţia de preşedinte al clubului. 

Ioan Andone (61 de ani), cel care anterior ocupa această poziţie, a fost promovat în funcţia de preşedinte al "Consiliului consultativ al sportului la nivelul oraşului Voluntari".

"Conducerea Clubului FC Voluntari, formată din membrii Consiliului de administraţie, a decis astăzi numirea lui Gabriel Tamaş în funcţia de preşedinte al clubului.

În vârstă de 37 de ani, Gabi Tamaş este unul dintre cei mai experimentaţi jucători de fotbal din România.

Cu 66 meciuri în naţionala României şi peste 100 de prezenţe în trei dintre campionatele de top ale Europei, numirea acestuia în dublă funcţie, de preşedinte-jucător, va reprezenta un atu semnificativ pentru echipa noastră în viitorul sezon.

Conducerea clubului va fi astfel formată din trio-ul Gabriel Tamaş - Bogdan Bălănescu - Bogdan Niculaie. Domnul Ioan Andone ,o figură emblematică a sportului românesc , va prelua o funcţie pe măsura experienţei impresionante a domniei sale, cea de preşedinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul oraşului Voluntari.

Mult succes, tuturor! Mult succes, Gabi!

Suntem ferm convinşi că vei aduce performanţă în domeniul administrativ, aşa cum ai adus şi vei mai înregistra pe teren!", a informat FC Voluntari, pe contul oficial de Facebook.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite