Furia irlandeză a îndoit ciocanul românesc: de ce a abandonat Cristian Ciocan în meciul cu Tyson Fury

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciocan (stânga) a primit o lovitură dură din partea lui Fury. FOTO: GettyImages
Ciocan (stânga) a primit o lovitură dură din partea lui Fury. FOTO: GettyImages

Cristian Ciocan s-a luptat, sâmbătă noaptea, cu Tyson Fury (Irlanda) în gala de la „O2 Arena“ din Londra. A rezistat opt runde, apoi n-a mai revenit în ring.

Într-o confruntare în care a fost pusă în joc centura WBO Internaţional la categoria grea, Ciocan s-a luptat sub steagul Germaniei, acolo unde s-a stabilit de mai mult timp, şi s-a prezentat în ring cu numele de Christian Hammer. Acesta, deşi are 1,88 de metri înălţime, a fost dominat de uriaşul Fury (2,06 metri). 

Totuşi, primele patru runde au fost echilibrate, însă britanicul a lăsat senzaţia că nu prea forţează. Abia din runda a cincea, Fury a trecut în ofensivă şi, după o dublă croşeu la corp şi la cap, Ciocan a fost trimis la podeaua. S-a ridicat, a rezistat până la finalul rundei a 8-a, însă, înainte de reluarea luptei, a abandonat. Ciocan (27 de ani) a suferit cea de a patra înfrângere din carieră (are şi 17 victorii), în timp ce Fury (26 de ani) e neînvins în 24 de confruntări. Irlandezul se pregăteşte acum de o luptă cu ucraineanul Wladimir Klitschko (38 de ani).  

Mi-am dorit să mai lupt, dar stafful meu ţine la mine. Ei au văzut că nu se leagă nimic şi au vrut să mă protejeze. Într-un fel e mai bine, poate pierdeam chiar mai urât.  Cristian Ciocan boxer
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite