Froch face lumină în cazul lui Bute: "Următorul meu meci va fi cu Kessler!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute aşteaptă cu nerăbdare revanşa contra britanicului Carl Froch, cel care i-a luat centura mondială IBF, în luna mai, însă acesta are alte gânduri.

După luni de zile în care Froch a evitat să spună clar cu cine va lupta la începutul anului 2013, el a făcut lumină în acest caz. "Promoterul meu munceşte din greu, vorbeşte cu promoterii lui Mike Kessler şi e foarte aproape de o înţelegere. Se pare că lupta va avea loc în primăvara anului viitor. E o luptă mare, aşteptată de multă lume. Cred că-mi voi apăra cu succes titlul. El abia a câştigat titlul WBA, după ce l-a învins pe Brain Magee, aşa că voi mai adăuga o centură la colecţia mea, ceea ce fantastic. Îl vom aduce în Marea Britanie. Nu cred că vom lupta la Nottingham, dar oricum voi fi acasă, aşa că e o revanşă pe care sigur o pot câştiga.

Nu eram în cea mai bună formă când am boxat prima dată cu Kessler, dar acum lucrurile s-au schimbat şi aţi văzut asta când i-am luat titlul lui Lucian Bute şi când am luptat cu Yusaf Mack. Acum mă gândesc la Kessler şi la faptul că trebuie să fiu cel mai bun. Va fi o luptă grea, între doi războinici", a delarat Froch la Sky Sport.

Cât despre meciul cu Bute, englezul a punctat: "Este o luptă care ar putea avea loc, dar nu prea  curând. Următoarea luptă va fi cu Mikkel Kessler, asta-i sigur!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite