Froch anunţă revanşa cu Lucian Bute: "Vreau să scap cât mai repede de el"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a câştigat centura mondială la categoria super-mijlocie, versiunea IBF, în mai 2012, englezul Carl Froch e evitat să dea un răspuns ferm în privinţa partidei revanşă cu Lucian Bute.

Britanicul pare să se fi decis totuşi să stabilească detaliile acestui meci, programat prin contract în 2013. "Vreau să scap de Bute cât mai repede, pentru că împotriva lui Kessler voi avea lupta cea mare. Până la sfârşitul acestei săptămâni, Bute va trebui să-mi dea un răspuns concret. Nu mă interesează alt nume acum. În 2013 primul pe lista mea va fi Lucian Bute. Sunt gata să-l bat din nou, ştiu că o să-l bat", a spus Froch pentru BBC Radio Nottingham.

Românul este luat peste picior şi de Jean Pascal, un boxer canadian din Montreal, care pretinde că a vrut de multe ori să se bată cu Lucian. "Adevărul e că Bute nu are curaj să se lupte cu mine. Cu tot respectul pentruel şi pentru Interbox, ei nu au c...e să mă înfrunte", a declarat Pascal, cel care l-a învins de două ori pe semi-greul Adrian Diaconu, luându-i centura de campion mondial. Şi promotorul lui Jean Pascal acuză gruparea Interbox, cea care se ocupă de contractele lui Bute, că refuză o confruntare directă. " Am avut două meciuri Diaconu vs. Pascal în WBC, au avut încredere să organizăm aceste confruntări. Dacă aveau încrederea asta cu Bute, am fi ajuns la o înţelegere", a declarat Yvone Michel conform rds.ca. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite