FRF vrea să mute Supercupa României în străinătate. Ce ţări sunt luate în calcul de oficialii federaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a anunţat la postul de televizune Telekom Sport că Federaţia Română de Fotbal intenţionează să organizeze Supercupa României într-o altă ţară

Printre variantele luate în considerare de conducătorii fotbalului românesc se numără Italia şi Spania, ţări în care există comunităţi foarte mari români.

”Eu îmi doresc ca o supercupă a României să se joace afară şi am făcut propunerea asta preşedintelui. Unde avem comunităţi. În special Italia sau Spania. Să nu se mai joace la începutul sezonului, ci să se joace într-o perioadă mai descărcată, chiar prin noiembrie, dacă nu avem echipe în cupele europene, cum a fost anul ăsta, să se găsească o fereastră acolo. Am vrea mai degrabă în martie. Răzvan Burleanu e de acord, dar trebuie să lucrăm la reţeta financiară. Nu trebuie să facem profit, important este să nu ieşim pe minus”, a spus Andrei Vochint.

Prima Supercupă a României a avut loc în anul 1994. De atunci s-au mai disputat alte 20 de ediţii, ultima dintre ele revenind campioanei en titre, CFR Cluj. Bucureştiul a fost gazda competiţiei de 14 ori, restul partidelor având loc în Cluj, de două ori, Botoşani, Ploieşti, Constanţa şi Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite