FRF reacţionează. Ce se va întâmpla cu selecţionerul Cosmin Contra, după ratarea calificării directe la EURO 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe fondul înfrângerii în faţa României în faţa Suediei (0-2) şi a ratării calificării directe la EURO 2020, zvonurile că selecţionerul Cosmin Contra ar urma să fie demis nu au întârziat să apară.

În acest context, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că eventuala decizie a schimbării antrenorului va fi luată în maximum trei săptămâni, menţionând că nu are ceva în mod concret de reproşat actualului staff tehnic. 

„Am avut o discuţie foarte scurtă după meci, vom avea în Spania una mai aşezată. Nu voi emite un punct de vedere personal înainte de a vorbi cu Cosmin, a fost un jucător emblematic pentru România, un antrenor care şi-a asumat o misiune dificilă într-un moment greu al echipei naţionale. A contribuit şi la tranziţia dintre generaţii.

Nu cred că un alt antrenor ar fi putut garanta că România ar fi arătat altfel decât aseară la meciul cu Suedia. O decizie finală în privinţa staff-ului tehnic va fi luată în maximum trei săptămâni, în această perioadă se va întruni Comisia Tehnică, urmată apoi de o şedinţă a Comitetului Executiv. Nici eu, nici directorul tehnic, nici vreun alt reprezentant al FRF nu a discutat cu niciun antrenor în această perioadă”, a declarat Răzvan Burleanu, potrivit DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite