Un oficial LPF lansează o variantă surpriză pentru sezonul viitor: „FRF vrea să invite în Liga 1 o echipă a Craiovei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii Craiovei ar putea avea o echipă în viitorul sezon al Ligii I FOTO Cosmin Iftode
Suporterii Craiovei ar putea avea o echipă în viitorul sezon al Ligii I FOTO Cosmin Iftode

După ce oficialii LPF au anunţat că Rapid, Universitatea Cluj şi CS Turnu Severin nu vor juca în Liga I în sezonul viitor din cauză că nu-şi vor primi licenţa, au început deja jocurile de culise pentru locurile lăsate libere de echipele retrogradate la comisiile sportive.

Dacă Rapid, Universitatea Cluj şi CS Turnu Severin vor fi retrogradate, Liga 1 ar putea rămâne în doar 15 echipe. În plus, vor retrograda patru formaţii, cele clasate pe locurile 15-18 şi vor promova din eşalonul secund alte patru. Astfel, pentru a se asigura un număr par de echipe, oficialii LPF şi FRF sunt gata să accepte în Liga 1 o echipă care să reprezinte oraşul Craiova, scrie gsp.ro, citând un oficial LPF.

„Există şi varianta de a rămâne cu 16 echipe printr-un memorandum semnat în înţelegere cu televiziunea. Nu e exclusă nici soluţia ca FRF să invite în Liga 1 o echipă care să reprezinte Craiova!”

În cazul în care varianta promovării unei echipe a Craiovei în prima divizie nu se va concretiza, a 16-a formaţie din Liga 1 ar putea fi decisă într-un sistem play-off de promovare între echipele clasate pe locurile 3 în cele două serii din Liga a 2-a.

De ce au fost trimise în Liga a 2-a Rapid, Universitatea Cluj şi CS Turnu Severin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite