French Open, blestemat: S-a retras şi Kvitova, semifinalista de anul trecut. Motivul deciziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kvitova

La o zi după ce Naomi Osaka (2 WTA) a renunţat la Grand Slam-ul parizian, la fel a procedat şi o altă vedetă, înaintea meciului pe care ar fi trebuit să-l joace, în turul II.

Nici nu s-a terminat a treia zi de meciuri de pe tabloul principal de la French Open 2021 că proba feminină a şi rămas fără o grămadă de vedete!

Dacă Andreescu (7 WTA), Muguruza (13 WTA), Bertens (17 WTA), Konta (20 WTA), Martici (23 WTA) şi Kerber (27 WTA) au fost învinse pe teren, în schimb, două jucătoare importante s-au retras din varii motive.

Mai întâi, Naomi Osaka a decis să plece de la Paris din cauza depresiei, iar astăzi, Petra Kvitova (12 WTA) şi-a anunţat retragerea înaintea meciului pe care ar fi trebuit să-l joace cu Elena Vesnina (1.096 WTA), în turul II. În runda inaugurală, Kvitova trecuse de Greetje Minnen (125 WTA), scor 6-7, 7-6, 6-1. Din păcate pentru cehoaica de 31 de ani, chiar în această partidă, ea a suferit şi o accidentare.

„Cu mare dezamăgire vă anunţ că mă retrag de la Roland Garros. Duminică, după conferinţa de presă, am început să simt o durere în zona genunchiului. După efectuarea unui RMN şi după o discuţie cu echipa mea, am luat dificila decizie de a mă retrage, fiindcă n-ar fi oportun să joc, în continuare, aşa. E un ghinion incredibil, dar trebuie să fiu puternică şi să mă recuperez în timp pentru sezonul de iarbă“, a scris Kvitova pe Twitter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite