Franţuzoaicele îşi savurează victoria: „Ne pare rău pentru voi, românii, dar suntem mândre de noi!“

Franţuzoaicele îşi savurează victoria: „Ne pare rău pentru voi, românii, dar suntem mândre de noi!“

Mladenovici - Garcia

Spulberată de Simona Halep în primul meci al zilei de sâmbătă, Kristina Mladenovici a fost odihnită, duminică, fiind păstrată pe bancă pentru confruntarea de dublu.

Strategia gândită de Julien Benneteau, căpitanul-nejucător al Franţei, a dat roade. Parmentier, veterana Franţei, a reuşit să o învingă pe Begu la simplu şi să ducă confruntarea cu România la dublu.

Iar aici, cu Mladenovici odihnită, alături de Garcia, Franţa a câştigat un meci sufocant, ajungând în finala Fed Cup-ului. După această victorie, Mladenovici şi Garcia au vorbit la Digi Sport şi la Telekom Sport despre un succes obţinut pe muchie de cuţit.

Ce a spus franţuzoaicele?

*Kristina Mladenovici: Weekend-ul a fost foarte lung, au fost meciuri extraordinare. A fost tenis de cel mai înalt nivel. E incredibil să ajungem în finală. Monica şi Simona sunt nişte jucătoare incredibile. Spectactorii din România să facă o astfel de atmosferă...e incredibil. A fost un meci epic, dificil. Publicul a făcut o atmosferă pe măsură. Am avut şi puţin noroc. Ştiu că sunteţi de la o televiziune românească, îmi pare rău pentru voi, aţi fost extraordinari tot weekend-ul şi fanii, şi jucătoarele, e greu să vorbesc cu voi, dar meritaţi la fel de mult ca noi să fiţi în finală. Echipa voastră, România, a oferit un duel fantastic pentru toată lumea.

*Caroline Garcia: Mă simt foarte obosită, toată lumea din echipă a adus puncte şi cred că putem să fim mândre de noi. E ireal. A fost o zi extrem de lungă. A fost intens de la primul până la ultimul punct. Nu ne-am simţit acasă, publicul românesc a fost fantastic. Cred că s-a trăit din plin şi de acasă, dar pe teren ne-am păstrat concentrarea. Toată lumea a adus puncte. La dublu n-a fost deloc uşor. Toată lumea m-a ajutat, Kristina m-a ajutat, în setul doi a fost foarte dificil, am obţinut câteva puncte gratis şi ne bucurăm foarte mult.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: