Franţuzoaicele îşi savurează victoria: „Ne pare rău pentru voi, românii, dar suntem mândre de noi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mladenovici - Garcia
Mladenovici - Garcia

Spulberată de Simona Halep în primul meci al zilei de sâmbătă, Kristina Mladenovici a fost odihnită, duminică, fiind păstrată pe bancă pentru confruntarea de dublu.

Strategia gândită de Julien Benneteau, căpitanul-nejucător al Franţei, a dat roade. Parmentier, veterana Franţei, a reuşit să o învingă pe Begu la simplu şi să ducă confruntarea cu România la dublu.

Iar aici, cu Mladenovici odihnită, alături de Garcia, Franţa a câştigat un meci sufocant, ajungând în finala Fed Cup-ului. După această victorie, Mladenovici şi Garcia au vorbit la Digi Sport şi la Telekom Sport despre un succes obţinut pe muchie de cuţit.

Ce a spus franţuzoaicele?

*Kristina Mladenovici: Weekend-ul a fost foarte lung, au fost meciuri extraordinare. A fost tenis de cel mai înalt nivel. E incredibil să ajungem în finală. Monica şi Simona sunt nişte jucătoare incredibile. Spectactorii din România să facă o astfel de atmosferă...e incredibil. A fost un meci epic, dificil. Publicul a făcut o atmosferă pe măsură. Am avut şi puţin noroc. Ştiu că sunteţi de la o televiziune românească, îmi pare rău pentru voi, aţi fost extraordinari tot weekend-ul şi fanii, şi jucătoarele, e greu să vorbesc cu voi, dar meritaţi la fel de mult ca noi să fiţi în finală. Echipa voastră, România, a oferit un duel fantastic pentru toată lumea.

*Caroline Garcia: Mă simt foarte obosită, toată lumea din echipă a adus puncte şi cred că putem să fim mândre de noi. E ireal. A fost o zi extrem de lungă. A fost intens de la primul până la ultimul punct. Nu ne-am simţit acasă, publicul românesc a fost fantastic. Cred că s-a trăit din plin şi de acasă, dar pe teren ne-am păstrat concentrarea. Toată lumea a adus puncte. La dublu n-a fost deloc uşor. Toată lumea m-a ajutat, Kristina m-a ajutat, în setul doi a fost foarte dificil, am obţinut câteva puncte gratis şi ne bucurăm foarte mult.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite