Franța, la un meci de finala Cupei Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de Cupa Davis a Franței conduce cu 2-0 după prima zi a semifinalei Grupei Mondiale cu Argentina și mai are nevoie de un singur meci câștigat pentru a se califica în finală.

Gael Monfils l-a învins pe David Nalbandian cu 6-4, 2-6, 6-4, 6-3 în timp ce Michael Llodra l-a învins pe Juan Monaco, scor 7-5, 4-6, 7-6, 6-3.

Meciul de dublu, care are loc astăzi, se anunță unul extrem de disputat. Llodra va face pereche cu Arnaud Clement, ambii deținând câte un titlu la dublu la Wimbledon. De cealaltă parte a fileului se vor afla Eduardo Schwank și Horacio Zabellos, care au ajuns până în semifinale la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Serbia și Cehia, la egalitate
În cealaltă semifinală, Serbia, fără Novak Djokovic, care acuză probleme la stomac, este la egalitate după prima zi cu Cehia. Radek Stepanek a pus Cehia în avantaj după prima partidă, 4-6, 6-2, 6-4, 6-4 cu Viktor Troicki dar Janko Tipsarevici a egalat scorul la general cu o victorie la Tomas Berdych, scor 7-5, 6-2, 2-6, 7-6 (5).

În partida de dublu, care se dispută astăzi, sârbii sunt favoriți, avându-l în echipă pe Nenad Zimonjic, ultimul unul dintre cei mai buni jucători de dublu din lume. Zimonjic este al treilea în lume la dublu, la egalitate cu partenerul său, canadianul Daniel Nestor, cei doi ocupând locul al doilea la perechi, după frații Bryan. Zimonjic va face pereche cu Viktor Troicki de partea cealaltă a fielului urmând să se afle Jan Hajek și Ivo Minar.

Iată rezultatele din barajul pentru Grupa Mondială:
Israel - Austria 2-1
Columbia - Statele Unite 1-1
Germania - Africa de Sud 2-0
Suedia - Italia 1-1
India - Brazilia 0-2
Australia - Belgia 2-1
Kazakhstan - Elveția 2-0
România - Ecuador 2-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite