Fox Mulder de România: Un moderator Digi Sport a explicat de ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Alexa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulder

Uneori, la o fază se uită milioane de oameni, care văd acelaşi lucru. Din când în când însă, cineva urmăreşte aceeaşi fază şi vede cu totul altceva. Acum, acel cineva a venit cu o teorie fascinantă.

Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa după meciul Astra – FC Botoşani şi, instantaneu, 99% dintre cei care au văzut imaginile surprinse de sport.ro s-au gândit la acelaşi lucru: amanta a făcut o criză de gelozie şi şi-a bătut amantul.

Au existat însă oameni care au văzut faza cu bătaia şi au „descoperit“ cu totul altceva: un scenariu bine pus la punct de părţile implicate! Invitat duminică la GSP Live, moderatorul postului Digi Sport, Viorel Grigoriu (foto, jos) a venit cu o variantă pe care englezii ar cataloga-o drept „mind blowing“.

Acesta a susţinut că Anamaria Prodan şi Alexa au înscenat momentul pumnului! Grigoroiu şi-a argumentat teoria, explicând că a trăit multe meciuri pe stadionul din Giurgiu şi că, din experienţa sa, niciodată camerele nu înregistrează în zona în care impresarul FIFA l-a bătut pe antrenorul Astrei.

Grigoroiu

Doar că se naşte o întrebare după această variantă lansată de Grigoroiu: de ce Dan Alexa ar fi acceptat să-şi facă praf imaginea, atât ca antrenor, cât şi ca un om de rând, luând parte la un astfel de moment în care a fost bătut?!

Inclusiv Anamaria Prodan, care a avut o intervenţie telefonică la GSP Live, a dezminţit varianta moderatorului de la Digi Sport: „Eu şi am nevoie multă de publicitate...Poate ar fi timpul să nu mai stau să vorbesc cu toată lumea despre ce fac, unde mă duc, cu ce mă îmbrac. Eu orice aş face, vând foarte bine“.

CITEŞTE ŞI:

Mărturia de la miezul nopţii: Anamaria Prodan a povestit ce a scos-o din sărite de l-a bătut pe Dan Alexa

VEZI CUM ALEXA A FOST BĂTUT DE ANAMARIA PRODAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite