Se întâmplă în România: povestea fotbalistului fotomodel: a fost „ţepuit“ de patron, nu poate să joace, dar îşi câştigă existenţa mergând la şedinţe foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ciobanu. FOTO: perfecte.ro
Sorin Ciobanu. FOTO: perfecte.ro

Ceea ce a făcut Vasile Şiman la Sportul Studenţesc depăşeşte orice imaginaţie. Totul cu complicitatea oamenilor care conduc sportul-rege la noi. O victimă a haosului din Regie a dezvăluit ce s-a ales de cariera lui de sportiv.

Sorin Ciobanu are 24 de ani, e fundaş legitimat, deocamdată, la Sportul Studenţesc, însă în ultimul sezon a bifat doar opt apariţii pe teren. Nu pentru că n-ar fi bun de liga a doua, ci pentru că, la fel ca mulţi dintre colegii săi, e într-un litigiu ce pare a fi interminabil cu gruparea patronată de Vasile Şiman.

„În continuare am rămas legat de Sportul şi nu mă pot antrena cu nicio echipă. Ceilalţi colegi au devenit liberi de contract şi chiar şi-au găsit alte înţelegeri. După zece luni de memoriu, e absurd să nu fii declarat liber de contract. Numai în Romania se poate aşa ceva“, şi-a început Ciobanu povestea la Sport Total FM.

Norocul jucătorului e că, pe lângă talent la fotbal, a fost înzestrat şi cu un aspect fizic plăcut. „Noroc că, în particlar, mai fac câteva şedinte foto cu diferiţi creatori de modă“, a dezvăluit Ciobanu modalitatea în care a mai câştigat nişte bani, de când e în război cu Sportul.

Totuşi, el speră ca, în viitorul apropiat, să revină pe gazon: „Am discuţii cu alte echipe, dar nimic oficial, atât timp cât sunt sub contract cu Sportul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite