Fotografia anului: Cum arată la bustul gol Mbappe, Messi şi Neymar, fotbaliştii plătiţi regeşte, la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar - Mbappe - Messi
Neymar - Mbappe - Messi

De multe ori, avem impresia că munca sportivului de performanţă se rezumă la ce arată pe teren. De fapt, acolo apare doar rezultatul final. În spatele căruia se află o muncă titanică şi o disciplină imposibilă pentru cei mai mulţi oameni.

PSG a trecut de Manchester City în cel mai aşteptat meci al serii, marţi, în etapa a doua din grupele Ligii Campionilor. Eroul partidei a fost Lionel Messi, care a stabilit scorul final, 2-0, marcând primul său gol pentru parizieni, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

A fost o partidă în care „greii“ PSG-ului, Messi, Mbappe şi Neymar, au fost integralişti. De altfel, la faza golului de 2-0 a contribuit şi Mbappe, cu o pasă superbă. La final, în vestiar, cei trei au sărbătorit victoria, făcând o poză care „vorbeşte“ cel mai bine despre nivelul lor. Pentru că, pe lângă calitatea lor fotbalistică fantastică, se vede că şi nivelul lor fizic e unul fabulos.

Messi

Dacă în privinţa lui Mbappe (22 de ani), e normal să fie aşa, având în vedere vârsta sa, în schimb, Neymar (29 de ani) şi mai ales Messi (34 de ani) sunt de invidiat pentru că îşi menţin procentul de grăsime corporală atât de mic. O asemenea performanţă necesită, pe lângă antrenamentele lor obişnuite şi o atenţie deosebită acordată alimentaţiei! Practic, vorbim despre nişte oameni care, pentru a-şi păstra forma fizică, renunţă la cam toate plăcerile culinare ale oamenilor de rând!

Ilie Dumitrescu a rămas cu gura căscată

Văzând imaginea celor trei fotbalişti de superclasă de la PSG, fostul mare internaţional, Ilie Dumitrescu, a rămas cu gura căscată în studioul Digi Sport, post pentru care lucrează de mai mulţi ani, în calitate de analist. Iată declaraţiile lui Dumitrescu despre imaginea serii în Liga Campionilor:

*Ce slim fit e Messi! N-are pic de grăsime. Pentru jucătorii ăştia din Liga I (n.r. - campionatul românesc de fotbal), să vadă poza asta. Că sunt unii care au câteva kilograme în plus şi nu dau importanţă la aspectul ăsta. Mbappe este... (n.r.- impresionant). Şi Neymar, senzaţional.

*Asta e poza pe care băieţii ăştia (n.r. - fotbaliştii români din Liga I) ar trebui să o decupeze şi să şi-o pună pe frigider. Bine, avem şi noi în campionatul nostru jucători care sunt super slim fit.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite