FOTOGALERIE FC Barcelona a ajuns în România. Află care e programul lui Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spaniolii au revenit în România după 35 de ani
Spaniolii au revenit în România după 35 de ani

FC Barcelona a sosit în această seară la Bucureşti, cu o cursă charter de aproximativ 100 de persoane, pe aeroportul "Henri Coandă - Otopeni", pe salonul oficial.

CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE!

image

În această dimineaţă, Xavi şi Messi, alături de restul jucătorilor au efectuat ultimul antrenament înaintea plecării spre România.

FC Barcelona

David Villa, golgeterul all-time al naţionalei Spaniei, este în recuperare după fractura de tibie, iar Dani Alves s-a accidentat miercuri, cu Manchester United (2-0), la călcâi şi nu vor juca în meciul de la Bucureşti, dar totuşi vor face deplasarea la Bucureşti. În plus, nici căpitanul Carles Puyol nu s-a antrenament deloc, în urma unor probleme medicale.

AFLĂ CARE ESTE STAREA GAZONULUI DE PE "ARENA NAŢIONALĂ", ÎNAINTEA MECIULUI SECOLULUI

Fostul căpitan al echipei naţionale a României şi fost component al formaţiei catalane, Gheorghe Hagi, este invitat special la prânzul oficial organizat înaintea partidei amicale Dinamo - FC Barcelona, programată, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti. "Sâmbătă, la ora 14.00, va avea loc un prânz oficial la care vor participa 15 persoane, cinci din partea clubului Barcelona, reprezentanţii clubului Dinamo, ai organizatorilor şi Gheorghe Hagi invitat special", a declarat, Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, una dintre cele firmele care organizează evenimentul de la Bucureşti.

image

Spaniolii vor fi cazaţi la Hotel Radisson Blu, plecarea acestora spre Barcelona fiind prevăzută imediat după partida amicală de sâmbătă. "Au un program în care sunt incluse vizite la mai multe obiective din Bucureşti, printre care şi Casa Poporului, dar va fi definitivat după sosirea lor la Bucureşti", a explicat declaraţii Thiess. "Catalanii nu au avut cerinţe speciale, ba din contră, nu vor veni nici măcar cu un bucătar. Pentru vestiar au cerut fructe proaspete, apă, sucuri destinate sportivilor, gheaţă şi trei mese de masaj. La partidă au fost invitaţi atât şeful statului cât şi premierul", a precizat Adrian Thiess.

image

Lotul pe care FC Barcelona l-a comunicat oficial pentru meciul amical cu Dinamo este următorul: Valdes, Pinto, Dani Alves, Pique, Fabregas, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Afellay, Adriano, Fontas, Montoya, Bartra, Tello, Ilie, Sergi Roberto, Rafinha.

Află care e singurul dinamovist care a mai jucat împotriva Barcelonei

Ora Messi. Cine a fost mai bun?

Gică Popescu, românul care a purtat banderola de căpitan a Barcelonei

27 de ore vor petrece catalanii în România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite