FOTO Cum vor arăta stadioanele care vor fi modernizate pentru Euro 2020

FOTO Cum vor arăta stadioanele care vor fi modernizate pentru Euro 2020

Noul stadion Steaua

Gică Popescu, vicepremierul Paul Stănescu şi preşedintele CNI, Manuela Pătrăşcanu, au adus astăzi noi detalii despre stadiul lucrărilor pentru reconstrucţia şi modernizarea arenelor din Bucureşti în vederea organizării Euro 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inclus în comitetul interministerial pentru organizarea CE 2020, Popescu spune că a primit informaţii conform cărora arenele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf vor fi sigur gata înainte de startul competiţiei, deci nu vor fi probleme în ceea ce priveşte organizarea. 

"Se pare că în martie 2020 cele trei stadioane vor fi gata şi binenţeles că echipele participante se vor putea antrena acolo. Respectiv Giuleşti, Arcul de Triumf şi Steaua. Legat de stadiul lucrărilor pentru 2020, eu sunt foarte încrezător că acest eveniment se va organiza, datorită faptului că ţara noastră şi Bucureştiul au mai trecut printr-o astfel de experienţă în 2012 (n.r. finala Europa League).

Eu cred că Euro 2020 nu va fi altceva decât o repetare a acelei finale de patru ori. Bineînţeles că sunt lucruri care trebuiesc făcute mai bine decât s-au făcut atunci", a declarat Gheorghe Popescu într-o conferinţă de presă organizată astăzi de CNI.

Cel de-al patrulea stadion, Dinamo, se află momentan în stadiul de aprobare a proiectului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: