FOTO-VIDEO Shakira către Pique, aseară: "Nu fi supărat, mă ai pe mine!"

FOTO-VIDEO Shakira către Pique, aseară:

Foto: The Sun

Shakira l-a consolat pe iubitul său Pique, la finalul partidei pierdute în faţa lui Real aseară, după ce a trăit tot meciul la intensitate maximă, alături de ceilalţi fani ai Barcelonei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista columbiană, ca o bună iubită de fotbalist ce este, a fost alături de Pique la bine şi la rău. Aseară, după meciul de pe Mestalla, din finala Cupei Regelui Spaniei, Shakira l-a consolat pe fundaşul Barcelonei, după înfrângerea suferită în faţa rivalilor de la Madrid. O îmbrăţişare caldă şi prelungită, care s-a regăsit astăzi chiar pe prima pagină a cotidianului sportiv catalan Sport, precum şi câteva cuvinte de îmbărbătare i-au mai îndulcit catalanului seara.

Încă o dată, columbiana a dat dovada sentimentelor pe care le nutreşte faţă de Pique, încurajându-l tot meciul şi trăind la intensitate maximă partida. Iar când fotbalistul a urcat în tribună, pentru a-şi primi medalia, a fost întâmpinat de fana sa numărul 1, care a avut grijă să nu-l lase prea afectat pe iubitul său după eşecul de aseară.

GALERIE FOTO si VIDEO pe adevarul.es

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările