FOTO VIDEO Rugbiştii naţionalei României au pozat pentru un calendar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Alex Gâlmeanu
FOTO Alex Gâlmeanu

Membrii echipei naţionale de rugby a României au pozat pentru un calendar în scop caritabil, la iniţiativa lui Alexandru Ciucu.

Rugbiştii din naţionala României au trecut printr-o transformare stilistică în scop umanitar. La iniţiativa creatorului de costume Alexandru Ciucu, practicanţii sportului gentlemenilor au renunţat la echipamentul clasic în favoarea vestimentaţiei elegante. În noile ipostaze, sportivii s-au lăsat fotografiaţi pentru calendarul anului 2013, care va fi lansat marţi, 4 decembrie. 

Cele 12 file ale calendarului îi ilustrează pe rugbişti pe terenul de joc, echipamentul sportiv fiind înlocuit cu fracurile elegante. 

„Se spune că rugbiul este un sport dur şi agresiv. Mi-am propus ca prin acest calendar să aduc în prim-plan această disciplină, punând-o însa într-o lumină caldă şi umană, aşa cum este ea de fapt. Un sport demn şi elegant“, a fost declaraţia lui Alexandru Ciucu.

Calendarul are preţul de 100 de lei, iar fondurile strânse din vânzarea lor vor fi donate Fundaţiei Principesa Margareta a României. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite