VIDEO Victor Piţurcă a ajuns la arabi. În primele imagini nu pare deloc fericit

VIDEO Victor Piţurcă a ajuns la arabi. În primele imagini nu pare deloc fericit

Piţurcă a fost aşteptat cu interes la arabi

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a ajuns la Jeddah, acolo unde va antrena echipa locală Al Ittihad, până în vara nului 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piţurcă, căruia arabii îi spun Petroica, a mers la saudiţi cu o cursă de Istanbul şi a fost aşteptat cu interes la aterizare. Arabii l-au aşteptat chiar la scara avionului şi l-au scos pe o ieşire separată, dar Piţi n-a scăpat fără să facă o serie de poze cu admiratorii. Un grup important de fani ai lui Al Ittihad a venit la aeroport pentru a saluta venirea noului antrenor al echipei. Din cauza oboselii sau a schimbării de mediu, Piţurcă a zâmbit foarte puţin.

Piţurcă va debuta la noua sa echipă săptămâna viitoate, până atunci urmând a urmări din tribună derby-ul Al Nassr - Al Ittihad 

Vezi cum arată şeicul care îi este şef lui Piţurcă la arabi şi ce va trebui să facă fostul selecţioner atunci când acesta vine la antrenamentele echipei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: