FOTO Veşti bune din SUA! Neşu începe să-şi revină!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihăiţă Neşu zâmbeşte din nou! Fostul fotbalist arată că se simte din ce în ce mai bine la clinica de recuperare din Statele Unite.

De mult nu l-am mai văzut pe Mihăiţă Neşu zâmbind larg, aşa cum a făcut-o în ultima fotografie postată pe Twitter.
Din California, acolo unde urmează un program special de recuperare a simţurilor, „Bişonul" continuă să ne dea veşti bune. „Antrenamentele mele vor continua aici până la sfârşitul lunii septembrie. Simt că aici este locul potrivit", a anunţat Neşu pe o reţea de socializare.
Dincolo de progresele enorme din punct de vedere medical, îmbucurător este zâmbetul afişat de fostul stelist în fotografia care a însoţit mesajul de mai sus, semn că starea sa psihică este la cote ridicate. De altfel, Neşu a făcut poza respectivă chiar în compania aparatelor speciale de care se leagă mare parte din speranţele sale de a redeveni un om normal.
443 de zile de coşmar
Mihăiţă Neşu s-a accidentat grav, la 10 mai 2011, la un antrenament al echipei FC Utrecht, când şi-a fracturat coloana vertebrală în urma unui contact cu un copechipier, Alje Schut. După apropae un an de tratamente în Olanda, Neşu s-a declarat nemulţumit de faptul că n-a reuşit să-şi mişte decât braţul drept, acesta fiind şi motivivul principal pentru care s-a deplasat în America.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite