Camelia Potec, luată de val. Ce gafă a făcut preşedintele Federaţie Române de Nataţie în legătură cu  JO Tokyo 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tokyo 2020
Tokyo 2020

Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo sunt programate să se desfăşoare în perioada 24 iulie - 9 august 2020 în capitala Japoniei.

UPDATE:La câteva ore după ce a anunţat că înotătorul Robert Glinţă s-a calificat la Jocurile Olimpice, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, a revenit, într-o postare pe Facebook, afirmând că forul internaţional - FINA - ia în calcul baremul doar de la 1 martie.

 "Din păcate, deşi timpul e barem A, FINA nu îl ia în calcul acum, abia de la 1 martie. S-a muncit şi s-a dorit să fie deja Tokio. Mulţumim pentru felicitările transmise", a scris Potec pe Facebook.

Stirea iniţială:

Înotătorul Robert Glinţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a realizat baremul la Cupa Europeană de la Luxemburg, în proba de 100 metri spate.

Anunţul a fost făcut şi de Camelia Potec, preşedinte FR Nataţie: ”Este primul sportiv român calificat la JO de la Tokyo!”.

”Sper ca această calificare să fie de bun augur în vederea unei echipe olimpice cât mai numeroase!”, a transmis un mesaj Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite