FOTO Simona Halep s-a întors pe teren. Cine a asistat-o pe cea mai bună jucătoare a lumii la primul antrenament

FOTO Simona Halep s-a întors pe teren. Cine a asistat-o pe cea mai bună jucătoare a lumii la primul antrenament

Simona Halep

Simona Halep s-a întors la antrenamente şi a efectuat prima şedinţă de pregătire pe teren după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep s-a antrenat joi la sala din Complexul Olimpic Sydney 2000, de la Izvorani. Ocupanta locului 1 în clasamentul mondial WTA, Simona a avut ca spectator una dintre persoanele cele mai dragi inimii sale, nepoţica ei, Tania. De altfel, în pauze, ea s-a şi jucat cu micuţa, ba chiar a încercat să o înveţe să joace tenis.

 

Simona Halep avea nevoie de acest antrenament pentru a vedea dacă poate juca sau nu la Moscova. Turneul de tenis din capitala Rusiei e programat săptămâna viitoare, iar jucătoarea noastră va fi cap de serie numărul 1. Campioană la Moscova la ediţia din 2013, Simona Halep foloseşte această competiţie ca verificare pentru Turneul Campioanelor de la Singapore, întrecere care va avea loc peste 10 zile.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: