FOTO Sexy şi rea: Halep întâlneşte una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul feminin. Cine e Alja Tomljanovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tomljanovici

De ocupanta locului 58 mondial s-a auzit mai mult în ultimele zile în România, după ce le-a eliminat, pe rând, pe Sorana Cârstea (52 WTA) şi pe Irina Begu (55 WTA) la Cincinnati.

Simona Halep debutează, la noapte, direct în turul II de la Cincinnati, urmând să joace cu Alja Tomljanovici (58 WTA), de la ora 02.00 (Digi Sport).

Australianca de 25 de ani a dobândit cetăţenia acestei ţări în luna ianuarie şi, chiar dacă a crescut la Zagreb (Croaţia), acum reprezintă Australia în tenis. La nivel de junioare, Tomljanovici a fost o jucătoare promiţătoare de dublu, câştigând Australian Open 2009, alături de Christina McHale.

Apoi însă, n-a reuşit să aibă rezultate similare, când a devenit o sportivă profesionistă. La simplu, cel mai bun rezultat înregistrat de Tomljanovici a fost calificarea în turul 4 la French Open 2014. La restul turneelor de Grand Slam, a avansat cel mai mult până în turul II. Nici în probele de dublu n-a strălucit la turneele majore, având doar un sfert de finală la Australian Open 2014.

De aceea, nu e o exagerare dacă spunem că adversara Simonei Halep se remarcă, mai degrabă, datorită frumuseţii şi a faptului că, începând din iulie 2015, se află într-o relaţie cu Nick Kyrgios, un „Bad boy“ al circuitului masculin.

Tomljanovici
Tomljanovici
Tomljanovici
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite