FOTO Serena Williams, căzătură urâtă: A explicat starea ei de sănătate după un moment alarmant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

În timpul meciului cu Aryna Sabalenka (7 WTA), pe care l-a câştigat în trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-4, americanca de 39 de ani a avut un accident care îi putea încheia participarea la Australian Open 2021.

Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) a trecut în sferturile de la Australian Open, însă mulţi s-au întrebat dacă ea va fi capabilă să joace, în continuare, la Melbourne din cauza unui moment petrecut, duminică dimineaţă.

Concret, Serena, alergată pe teren de adversara ei, s-a dezechilibrat, a ţipat şi a căzut pe teren! Chiar dacă s-a ridicat, a făcut semn că e OK şi a continuat partida, au existat semne de întrebare privind starea ei de sănătate. De aceea, după meci, una dintre primele întrebări primite de Williams a fost despre căzătura ei destul de urâtă.

„Nu m-a durut deloc. Nu mi-am sucit glezna, ceea ce a fost bine. Cred că, pur şi simplu, a fost o fază în care am dramatizat puţin. Primul meu gând după ce am căzut a fost: <<Să nu fie încă o entorsă la gleznă, în Australia>>. Dar mi-am dat seama, imediat, că nu e. Mai mult, mi-a fost ruşine de felul în care am căzut. M-am gândit: <<Oh, Doamne! Nu-mi place să cad, nu-mi place să cad, nu-mi place să cad>>. Dar, în rest, eram bine. Adică, imediat ce mi-am dat seama că nu mi-am sucit glezna, m-am gândit: <<OK! Sunt bine, hai să mă ridic>>“, a povestit Serena.

Serena
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite