FOTO Serena se mărită azi! Cine sunt bărbaţii care au fost în viaţa ei, înainte de a ajunge la altar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams face nuntă azi cu tatăl fetiţie sale, Alexis Ohanian, cel care a reuşit să-i cucerească inima după un şir destul de lung de dezamăgiri sentimentale.

Presa americană a alcătuit o listă a bărbaţilor din viaţa Serenei Williams, în ordinea cronologică a relaţiilor pe care le-au avut cu fostul număr 1 WTA.

Brett Ratner - este un cunoscut producător de filme de la Hollywood, care a avut o relaţie cu Serena, pe când aceasta avea 23 de ani. Ei au fost împreună doi ani, după care Brett s-a refugiat în braţele fotomodelului român Alina Puşcău, care a pozat şi în Playboy. Ratner este producătorul seriilor Rush Hour şi Horrible Bosses, dar şi al multor alte filme, între care The Revenant, câştigătorul Oscarului din acest an. De asemenea, Brett Ratner este recunoscut ca un mare cuceritor, având relaţii, printre altele cu Lindsay Lohan şi Mariah Carey.

brett

ALINA PUŞCĂU

puscau

Common - Pe numele lui real Lonnie Rashid Lynn Jr. acesta este un cântăreţ de hip hop din Chicago. A fost cu Serena în 2007

common

Jackie Long - Actor, muzician, poet şi director de filme din Los Angeles. Ce doi au avut o relaţie de nouă luni, în 2007-2008

jackie

Hosea Sanchez - Actor şi cântăreţ din Alabama, cunoscut pentru rolul din The Game, un celebru serial american. Relaţia lui cu Serena n-a rezistat decât o lună, în 2008.

hosea

Amar'e Stoudemire - Baschetbalist în NBA, în prezent la Miami Heat, a avut o relaţie de două luni cu Serena, pe când acesta evolua la New York Knicks, în 2010.

amar

Drake - Cântăreţ canadian, mai mic decât Serena cu cinci ani. Americanii susţin că a fost în tandreţuri cu Serena între 2011 şi 2015, dar cu destule pauze, în care jucătoarea şi-a căutat dragostea în altă parte.

drake

Grigor Dimitrov - Jucător de tenis, bulgarul a avut o aventură cu Serena în 2012, după care s-a mutat în braţele Mariei Şarapova.

grigor dimitrov brd nastase tiriac trophy

Patrick Mouratoglou - E chiar antrenorul Serenei Williams, însurat şi cu doi copii, despre care se spune că a fost cu Serena timp de trei ani, din 2012 până în 2015.

Mouratoglou

 Alexis Ohanian - Alexis Ohanian, om de afaceri american de origine armeană, tatăl copilului ei şi cel alături de care va merge azi la altar.

ohanian
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite