FOTO S-a supărat Darren Cahill pe Simona Halep? Ce a făcut australianul imediat după finala pierdută la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2.

Simona Halep a ratat o minge de meci în tiebreakul setului secund, iar în decisiv a părut că renunţă prea uşor la luptă.

Ea a fost tensionată şi nici măcar intervenţia lui Darren Cahill nu a avut darul de a o relaxa. Ba din contră, Simona a fost încărcată de negativism, iar sfaturile antrenorului australian se loveau de un zid. Şi la primul „on court coaching“, cel din setul al doilea, Halep nu a părut prea receptivă şi i-a cerut lui Cahill să nu mai aplaude atunci când pierde un game. 

La finalul partidei, Simona şi-a felicitat adversara şi a mulţumit echipei sale. „Poate nu a fost atât de bine azi, dar vom mai avea momente frumoase de acum înainte“, a spus ea.

Cuvintele ei nu au ajuns şi la Darren Cahill, întrucât australianul nu a mai stat şi la festivitatea de premiere, părăsind arena imediat după ultima minge. În momentul în care Halep a mulţumit echipei sale, în loja ei mai erau doar preparatorul fizic Teo Cercel şi fizioterapeutul Andrei Cristofor. 

Ce s-a întâmplat în setul trei? Simona Halep a disecat finala de la Cincinnati

loja halep
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite