FOTO S-a îngrăşat înfiorător: Cum arată acum fotbalistul egiptean Mido, cel care a făcut furori la Ajax Amsterdam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt foarte mulţi sportivi care, după ce renunţă la activitate, reuşesc să-şi păstreze silueta în condiţii decente. Gary Lineker, Ionel Dănciulescu şi David Beckham sunt doar câteva exemple în acest sens. Există însă şi exemple negative.

Sportivii de performanţă sunt obişnuiţi să aibă un regim dur de antrenamente şi o alimentaţie sănătoasă. După retragere însă, consumul caloric scade drastic, odată cu dispariţia şedinţelor de pregătire, iar metabolismul se dă peste cap, deoarece nu mai arde la fel de multe calorii ca înainte.

În astfel de momente, e foarte important ca sportivul să-şi ajusteze regimul alimentar şi să facă, totuşi, nişte exerciţii pentru a-şi menţine forma fizică. Egipteanul Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid, zis şi Mido, n-a făcut aceste lucruri, iar la 35 de ani arată horror!

Cât timp a jucat, Mido a făcut furori la Ajax, iar apoi a trecut pe la cluburi cunoscute din Europa, precum Marseille, AS Roma, Tottenham sau West Ham United. S-a lăsat în 2013, după ce a jucat ultima dată la Barnsley (Anglia).

În ultima poză pe care a postat-o pe reţelele de socializare, Mido i-a şocat pe toţi, fiind evident că a pus vreo 20-30 de kilograme faţă de perioadă în care era jucător activ.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite