FOTO Cu cine s-a cuplat Andrei Pavel după ce s-a despărţit de jucătoarea pentru care divorţase de mama copiilor săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Pavel trăieşte o nouă poveste de dragoste, după ce s-a despărţit de sportiva pe care a antrenat-o timp de cinci ani.

Actualul antrenor al lui Marius Copil are acum o nouă iubită: Adriana Vârbanciu (foto2), managerul departamentului tenis de la Stejarii Country Club.

În vârstă de aproape 37 de ani, pe care îi va împlini pe 8 noiembrie, Adriana Vârbanciu este antrenoare de tenis exact în complexul Stejarii, unde locuieşte Andrei Pavel. Ea a făcut parte, până în primăvară, şi printre apropiaţii Tamirei Paszek, cu care petrecea mult timp împreună. Relaţiile dintre ele s-au rupt acum, ele nemaifiind nici prietene pe Instagram. De altfel, nici Andei Pavel nu mai face parte dintre prietenii Tamirei pe reţeaua socială.

Conform Click!, Andrei Pavel (44 de ani) şi jucătoarea austriacă de tenis Tamira Paszek (27 de ani - foto 1) au pus capăt în primăvară relaţiei care a durat 5 ani şi în urma căreia Andrei s-a separat de Simone (52 de ani), mama celor doi copii ai săi, Caroline (19 ani) şi Marius (16 ani).

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite