FOTO România - Turcia 2-0! Sclipirile lui Budescu şi golurile lui Grozav au adus o victorie grozavă. Turcii îi cer demisia lui Mircea Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gicu Grozav a dat două goluri FOTO Sportpictures.eu
Gicu Grozav a dat două goluri FOTO Sportpictures.eu

România a câştigat cu 2-0 meciul de la Cluj-Napoca împotriva Turciei cu două goluri marcate de Gicu Grozav, câte unul pe repriză.

România a câştigat cu 2-0 meciul amical cu Turcia. Gicu Grozav a fost cu golurile, iar Constantin Budescu a impresionat cu tehnica sa de magician, ridicând publicul în picioare cu trecerile sale subtile şi la pasele cu călcâiul. 

Meciul n-a fost unul extrem de spectaculos, mai ales în prima repriză, una fadă, condimentată abia cu golul lui Grozav din finalul ei. Partea a doua a fost mult mai bună, cu mai multe faze de poartă şi România putea face chiar 3-0 la ocaziile lui Torje şi Alibec. Naţionala lui Mircea Lucescu a avut doar două şanse de gol, şi acelea pe final, selecţionata „otomană“ arătând ca o trupă mediocră.

Budescu a fost aplaudat în picioare la schimbare, spectatorii l-au încurajat pe Alibec, iar Mircea Lucescu a plecat învins de la Cluj, după un meci care îi ridică şi mai multe semne de întrebare în legătura cu valoarea naţionalei pe care o antrenează. 

Florin Niţă a primit şansa debutului sub tricolor, fiind introdus în locul lui Pantilimon cu 20 de minute rămase din meci. 

Lui Mircea Lucescu i se cere demisia: „Sunteţi acasă, rămâneţi acolo!“

Ce fotbalist român l-a impresionat pe Lucescu

Golurile

Min 42: Grozav punctează cu un şut din careu după o pasă a lui Ciprian Deac

Min. 69. Grozav întoarce un adversar şi finalizează la colţul lung. 

Echipele

România: Pantilimon (Niţă '71) - Săpunaru (Bălaşa '75), Chiricheş, Grigore, Toşca - Pintilii, Stanciu (Alibec '77)- Deac (Torje '62), Budescu (Bicfalvi '72), Grozav - Keşeru (Andone '66). Selecţioner: Cosmin Contra

Turcia: Tekin - Tufan (Yardimci '84), Aziz, Soyuncu, Turan - Inan (Under '46), Yokuşlu - Yazici (Malli '46),  Ozyakup, Calhanoglu (Karaman '64) - Tosun. Selecţioner: Mircea Lucescu

Înaintea meciului, Mircea Licescu a primit un tricou al naţionalei României, din partea preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Marţi, de la ora 21.00, naţionala României va întâlni Olanda, în meci amical la Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite