FOTO România lansează o nouă modă: cum şi-au propus jucătorii să celebreze iminenta calificare la Euro 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Gardoş
Florin Gardoş

Tricolorii vor juca, sâmbătă (ora 21.45, TVR 1), la Belfast, într-o confruntare cu Irlanda de Nord care poate trimite prima reprezentativă la un turneu final, după opt ani.

România îşi poate asigura prezenţa la Euro 2016, în proporţie de 99%, sau poate „tremura“ în aşteptarea unei deplasări infernale, la Budapesta, în funcţie de rezultatul jocului cu Irlanda de Nord.

Chiar dacă Anghel Iordănescu a plecat supărat spre Belfast, elevii săi sunt optimişti şi convinşi că iminenta calificare la Euro 2016 nu poate fi ratată. Tocmai de aceea, Florin Gardoş a postat un mesaj pe contul său de Facebook la care a ataşat şi o fotografie.

Ce a scris?

„Am venit în Irlanda de Nord după 3 puncte. 3 suntem şi noi în poză, dar ce vă arătăm nu e tot un 3, ci un «E» . «E» de la Euro. «E» -ul ăsta e semnul nostru de acum. «E» timpul să nu ne mai uităm la televizor la un turneu final. «E» timpul să jucăm. «E» momenul în care România va fi din nou acolo, «E» momentul nostru, al tuturor românilor. Hai să ne salutăm aşa de acum încolo! Noi promitem că o s-o facem de câte ori avem ocazia. Cât de mult îţi doreşti o victorie sâmbătă? Cât de dor îţi e să vezi România din nou la Euro?“, a scris Gardoş.

Gardos
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite