FOTO Puţini se încumetă la asta! Ce a făcut Novak Djokovici după ce a câştigat titlul de campion la US Open

FOTO Puţini se încumetă la asta! Ce a făcut Novak Djokovici după ce a câştigat titlul de campion la US Open

Novak Djokovici

Novak Djokovici a câştigat al doilea său titlu de Grand Slam din acest an, triumfând şi la US Open, după ce făcuse acelaşi lucru şi la Wimbledon.

Ştiri pe aceeaşi temă

A devenit deja o tradiţie ca învingătorii întrecerilor de simplu de la US Open să facă, în ziua următoare succesului, un tur al celor mai importante televiziuni americane. Unde vorbesc despre experienţa trăită, despre cum li s-a părut turneul şi cât de tare i-a bucurat victoria, dar în care sunt supuşi uneori şi la diverse provocări. 

Pentru Djokovici, cei de la NBC au pregătit ceva special: i-au propus să împartă gogoşi la metroul din New York. Cum sârbul e unul dintre cei mai deschişi jucători din circuit a răspuns imediat pozitiv. De altfel, probabil că singurul lui regret a fost că nu i-a venit chiar lui ideea să facă acest lucru. El e singurul jucător profesionist care la prima conferinţă de presă de la Australian Open, în fiecare an, îi serveşte pe ziarişti cu bomboane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: