FOTO Primele poze oficiale de la nunta lui Rafael Nadal cu Francisca Perello. Mireasa a purtat o rochie Rosa Clara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, Rafael Nadal, 33 de ani, şi Maria Francisca Perello "Mery", 31 de ani, şi-au unit destinele într-un eveniment organizat la castelul "La Fortaleza" din Mallorca.

Conform Marca, măsurile de securitate în cadrul ceremoniei au fost draconice, printre regulile impuse de organizatori numărându-se acorduri de confidenţialitate semnate de toţi angajaţii restaurantului şi sfătuirea invitaţilor să renunţe la telefoanele mobile. De asemenea, accesul avioanelor şi al dronelor a fost restricţionat pe durata evenimentului.

Se pare că măsurile impuse pentru a ţine cu străşnicie nunta departe de ochii curioşi ai presei au dat rezultate, primele fotografii oficiale cu cei doi miri fiind publicat la 24 de ore după petrecere.

Mireasa a purtat o rochie Rosa Clara, în timp ce Nadal a fost îmbrăcat de casa de modă italiană Bruno Cucinelli.

La nuntă au participat peste 300 de personalităti, cel mai sonor nume fiind al fostului rege al Spaniei, Juan Carlos. Printre invitaţi s-au mai aflat partenerul de dublu al lui Nadal, Feliciano Lopez, alături de Fernando Verdasco şi tot staff-ul său, în frunte cu Carlos Moya împreună cu unchii Toni Nadal, fostul său antrenor, şi Miguel Angel Nadal, portarul Iker Casillas şi cântăreţul Enrique Iglesias.

Rafael Nadal şi Francisca Perello se cunosc din copilărie şi s-au logodit în mai 2018 la Roma. Actuala soţie a spaniolului a renunţat la un job în asigurări pentru a se angaja ca Project Manager la Rafael Nadal Foundation, organizaţia care gestionează actele caritabile ale multiplului câştigător de Grand Slam-uri.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite