FOTO Palpitaţii în Giuleşti: Rapid ratează două penaltyuri, dar câştigă derbyul cu Dunărea Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penalty ratat de Iulian Popa
Penalty ratat de Iulian Popa

Rapid a reuşit contraperformanţa de a irosi două lovituri de pedeapsă în decurs de doar opt minute. Giuleştenii nu sunt la prima ispravă de acest gen.

Rapid a câştigat cu 1-0 meciul cu Dunărea Călăraşi, partidă care a opus echipele clasate pe primele două locuri în Seria I a Ligii a doua. Giuleştenii au oferit un nou meci palpitant suporterilor, pe care i-au adus în pragul disperării. 

În prima repriză, în minutul 31, N'Koyi a fost faultat în careu de Panait, care a văzut al doilea cartonaş galben. Iulian Popa a tras peste poartă de la 11 metri. Peste opt minute, rapidiştii au primit o altă lovitură de pedeapsă, obţinută şi ratată de Mădălin Martin. Este al doilea meci din campionat în care Rapid iroseşte două lovituri de pedeapsă, după cel cu Rapid Suceava, scor 1-1. 

Golul a venit abia în minutul 66 şi a fost marcat de George Tudoran, care a şutat sub transversală din careu.

În urma acestui succes, Rapid s-a distanţat în fruntea clasamentului şi are şi un meci mai puţin faţă de călărăşeni: Rapid 42 de puncte (18 meciuri), Dunărea Călăraşi 39 de puncte (19 meciuri), Dacia Unirea Brăila 36 de puncte (18 meciuri). 

Într-un alt joc din Seria I disputat vineri, Farul a trecut la pas de Bucovina Pojorâta, scor 3-0.

Următorul meci al giuleştenilor este miercuri, la Brăila, cu Dacia Unirea. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite