FOTO Modelele FHM ne arată „jocul frumos” în fotbal

Trei fotomodele superbe, îmbrăcate destul de lejer, ne învață cum se face o deposedare, cum se pune un stop pe piept sau cum se execută un aut.

Ştiri pe aceeaşi temă

În așteptarea începerii Campionatului Mondial de fotbal, revista "FHM" a găsit definiția perfectă pentru "jogo bonito" (jocul frumos): trei fotomodele superbe, îmbrăcate destul de lejer, ne învață regulile acestui joc. Ele știu cum se apără o minge, cum se face o deposedare, cum se pune un stop pe piept, cum se execută un aut sau care este poziția regulamentară la așezarea în zid.

Despre originea expresiei "jogo bonito" s-a creat o adevărată polemică în lumea fotbalului. Se presupune că ea a fost inventată de fotbalistul brazilian Waldir Pereira, însă prezentatorul britanic Stuart Hall susține că el a fost cel care a creat-o în 1958. Frumusețile din aceste fotografii susțin că acesta este adevăratul "jogo bonito".

Vezi pe adevarul.es galerie foto cu fotomodelele care practică ”jogo bonito”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările