FOTO Mirel Rădoi susţine BAC-ul la un liceu de meserii!  Ce note a luat antrenorul Stelei la primele examinări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi se împarte între antrenamente şi şcoală FOTO Sportpicutres.eu
Mirel Rădoi se împarte între antrenamente şi şcoală FOTO Sportpicutres.eu

Antrenorul Stelei susţine în aceste zile Bacalaureatul la Colegiul Ucecom din Bucureşti, specializarea sa fiind “tehnician în activităţi economice”.

Mirel Rădoi (34 de ani) a trecut primele trei probe ale Bacalaureatului şi se pregăteşte de “scris”. Problema e că utimul examen se încrucişează cu un amical al Stelei, a aflat Click!.
Revenit din ţările arabe, Mirel Rădoi a fost numit în funcţia de antrenor principal al Stelei. Un antrenor „sub acoperire”, pentru că în foile de joc oficiale el figurează ca director sportiv. Lui Mirel Rădoi îi lipseşte licenţa PRO, diplomă necesară pentru a antrena în Liga I. Problema este că nici măcar nu se poate înscrie la cursurile şcolii de antrenori fără o diplomă de Bacalaureat, un obstacol pe care Mirel l-a depăşit pe jumătate.
El a absolvit la fără frecvenţă clasa a 13-a N de la Colegiul Ucecom din Bucureşti, o instituţie meşteşugărească din Capitală, iar în aceste zile susţine proba de Bacalaureat pentru a primi diploma de absolvire şi certificatul profesional de tehnician în activităţi economice. Click! a descoperit că Rădoi a „driblat” fără emoţii primele trei probe, primind calificative de tipul “avansat” sau “experiementat”. Pentru a participa la aceste probe, Rădoi a ajuns cu două zile mai târziu în cantonamentul Stelei din Austria. Problema e că pentru următoarele examene, de săptămâna viitoare, antrenorul trebuie să facă “naveta” Salzburg – Bucureşti, iar evaluarea de vineri se suprapune cu un meci de pregătire al Stelei. Rămâne de văzut dacă Mirel va alege să termine şcoala acum sau se va înscrie la sesiunea de examene din luna august.


Colegi coafori sau mecatronişti
Colegiul Ucecom “Spiru Haret ”din Bucureşti este un liceu profesional privat, condus de Asociaţia Naţională a Cooperativei Meşteşugăreşti. Situată în zona Grozăveşti, instituţia se autointitulează ca un “centru de calificare şi reconversie profesională”. Mirel Rădoi a urmat specializarea “tehnician în activităţi economice”, alternativele pe care le avea la dispoziţie fiind coafor stilist, organizator banqueting, tehnician în gastronomie, tehnician mecatronist sau tehnician mecanic întreţinere şi reparaţii. Interesant este că Rădoi a terminat cursurile la fără frecvenţă încă din 2008, dar abia acum a apucat să susţină proba de Bacalaureat.
„Nu e moral”
Mirel Rădoi a susţinut ieri prima conferinţă de presă din calitatea de antrenor principal al Stelei. „Am găsit această portiţă în regulament, de a fi director sportiv, dar eu sunt antrenor principal! Moral nu cred că este normal să antrenez fără licenţă, dar voi continua studiile pentru a o obţine. Nu am cerut niciodată să primesc licenţa pe gratis. Am multe posibilităţi de a obţine licenţa, atît în ţară, cât şi afară. Pentru moment nu pot să încep studiile pentru că echipa are foarte multe meciuri”, a spus Rădoi.

image
image

Primele rezultate ale lui Rădoi
Competenţe lingvistice de comunicare orală – avansat
Competenţe digitale - experimentat (foto, nr.50)
Competenţe lingvistice la limba engleză – B1 şi B2 (mediu)
Ce examene mai are
29 iunie – limba şi literatura română
1 iulie – proba obligatorie a profilului
3 iulie – proba la alegere a profilului

Amicale cu Steaua: Rubin Kazan (30 iunie), FC Qarabagh (3 iulie)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite