FOTO Lucian Bute, la prima apariţie după aproape un an. De ce a ieşit ultimul român campion mondial la box profesionist din lumina reflectoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Lucian Bute a fost timp de cinci ani deţinătorul centurii mondiale IBF, la categoria super-mijlocie, fiind stăpânul acesteia între 2007 şi 2012.

Bute este şi ultimul campion mondial la profesionişti, pe care l-a avut boxul românesc, postură în care s-au mai aflat, pentru perioade mult mai scurte, Mihai Leu, Leonard Dofoftei şi Adrian Diaconu. 

Bute va împlini 38 de ani în februarie şi n-a mai boxat de aproape un an, mai precis de pe 25 februarie 2017, când a fost învins prin KO, de columbianul Eleider Alvarez, într-o gală disputată la Quebec. A fost a cincea sa înfrângere, dintr-un total de 37 de partide, înfrângere alinată însă la câteva zile de naşterea fiicei sale Ema Anabella, care a venit pe lume la începutul lunii martie.

De atunci, Lucian Bute a dispărut din luma reflectoarelor, pentru că a vrut să stea alături de familia sa şi să se bucure de fiecare moment împreună cu micuţa Ema. Cu ocazia Crăciunului, Lucian Bute a transmis un mesaj pentru toţi românii şi canadienii, însoţit de fotografie în care apare alături de soţia sa Elena şi fiica lor Ema Anabella.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite