FOTO Ce intervenţii chirugicale şi-a făcut Nadia Comăneci până la 56 de ani. Zeiţa de la Montreal, dată de gol de estetician

FOTO Ce intervenţii chirugicale şi-a făcut Nadia Comăneci până la 56 de ani. Zeiţa de la Montreal, dată de gol de estetician

Nadia Comăneci

Nadia Comăneci împlineşte în luna noiembrie 57 de ani şi arată foarte bine, fosta mare gimnastă fiind apreciată pe tot mapamondul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nadia se menţine în formă graţie sportului, dar şi intervenţiilor chirurgicale la care a apelat de-a lungul timpului. Esteticianul Adina Alberts a analizat-o pe Nadia, pe baza unei fotografii, şi a dezvăluit, într-un interviu pentru revista Viva, ce intervenţii a suferit şi la ce ar mai putea apela pe viitor.

"La nivelul feţei are interveţii. E vorba de mici intervenţii mici, injectabile, de chirugie estetică, pentru pomeţi, pentru refacerea volumelor feţei, corecţia cearcănelor, augmentarea buzelor, pentru ridurile de pe frunte.
 
La nivelul gâtului, nu are. Aici se vede vârsta.
 
Nadia are tenul deshidratat, de la eforturile imense din copilărie, care determină descărcări importante  de hormoni. Ea are şi un ten depigimentat, se vede că abuzează de statul la soare.
 
Mâinile Nadiei necesită o îmbunătăţire şi sunt multe tehnici la care poate apela.
 
Ştiu că Nadia avea sâni, dar din această fotografie se pare că are implanturi.
 
Şi la nivelul picioarelor, pielea ei are nevoie de tonifiere"
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: