FOTO Ibrahimovici, unic: Echipa ideală creionată de Zlatan face ravagii pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 39 de ani, magnificul suedez trăieşte o nouă etapă fantastică din cariera sa impresionantă. Şi dincolo de faptul că rămâne acelaşi jucător de superclasă pe teren, dovedeşte, periodic, că e şi un tip carismatic în afara lui.

Zlatan Ibrahimovici e fotbalistul-veteran al momentului în lume! Pentru că, dacă Haaland e noul „puşti-minune“, atunci „Ibra“ e ca vinul: cu cât avansează în carieră, cu atât devine mai bun.

De altfel, în acest moment, în Serie A, AC Milan a renăscut sub „bagheta magică“ a suedezului: e lider după 8 etape cu 20 de puncte, peste Sassuolo (18 puncte) şi Inter Milano (18 puncte). Iar Ibrahimovici însuşi conduce în clasamentul marcatorilor din campionatul italian, cu 10 reuşite, înaintea lui Cristiano Ronaldo (8 goluri).

Din păcate pentru fanii lui Milan, în ultima etapă din Serie A, în victoria din deplasarea cu Napoli (3-1), meci în care a marcat de două ori, „Ibra“ a părăsit terenul accidentat, în minutul 79. Şi apoi s-a aflat că atacantul de 39 de ani va lipsi aproximativ două săptămâni, urmând să rateze următoarele trei sau patru meciuri ale Milanului.

O veste alarmantă pentru suporteri care au zâmbit însă, cu siguranţă, atunci când au văzut Echipa Ideală a lui Zlatan, distribuită pe pagina sa de Instagram:

Zlatan
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite