FOTO Halep, uluită de ce e în Italia: Mesaj superb la revederea cu Darren Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanca de 28 de ani revine în forţă pe teren, urmând să joace atât la simplu, cât şi la dublu, la Foro Italico (14-21 septembrie).

Simona Halep (2 WTA) a câştigat, în luna august, trofeul pe zgura de la Praga, iar acum va face o ultima pregătire înainte de French Open 2020, care va începe la 27 septembrie. 

Atât la Roma, cât ş la Paris, românca e favorita numărul 1, în condiţiile în care liderul mondial, Ashleigh Barty, a rămas acasă, în Australia. 

Aflată la Roma, unde va juca la dublu, alături de Monica Niculescu, dar şi la simplu, direct în turul II, cu Jasmine Paolini (24 de ani, 99 WTA), Halep a acordat un interviu pentru Digi Sport, postul care transmite competiţia de la Roma.

Ce a spus Simona Halep?

*E o bucurie să fiu din nou la acest turneu. E un turneu frumos, chiar şi în momentul de faţă, aşa, fără spectatori. Sunt restricţii destul de mari, dar eu mă bucur că pot să joc şi sper să o fac bine.

*Mă aştept să fie dificil încă de la primul meci. Nu o să fie niciun meci uşor aici.

*Am vrut să joc şi dublu. Moni (n.r. - Monica Niculescu) m-a întrebat şi m-am bucurat mult că putem să jucăm împreună. Îmi face plăcere să joc alături de ea. Sper să facem un meci bun şi să-l câştigăm.

*A venit ieri (n.r. - antrenorul ei, Darren Cahill), dar a trebuit să stea în cameră, să se izoleze 24 de ore. A fost un sentiment plăcut să fiu din nou cu el pe teren.

Postare simpatică pe Twitter

Înainte ca Darren Cahill să se izoleze, „Simo“ a făcut, totuşi, o poză cu el, păstrând distanţa regulamentară de 2 metri. Apoi, entuziasmată, a postat fotografia pe contul ei de Twitter, cu următorul mesaj: „Acesta e cine cred eu? Şapte luni mai târziu...Bine ai revenit, Darren Cahill“.

Până să se reunească la Roma, Cahill a supravegheat online, atât meciurile, cât şi antrenamentele Simonei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite