FOTO Halep trage ca o „fiară“ în sală: Poza care spune totul despre determinarea Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (4 WTA) s-a bucurat de o vacanţă de vis, imediat după ce a fost eliminată la Turneul Campioanelor, la 1 noiembrie. Acum însă, constănţeanca se va pregăti, treptat, pentru revenirea pe teren.

Simona Halep s-a hotărât ca primul turneu la care va participa în 2020 să fie cel de la Adelaide, care va începe la 13 ianuarie. Va fi singura întrecere în care românca va face reglajele necesare înainte de Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie).

Mai sunt însă 37 de zile până la primul Grand Slam al anului şi, chiar dacă s-a spus că Simona va perece inclusiv Revelionul în România, se pare că aceasta şi-a reluat deja pregătirile pentru noul sezon.

Cel puţin asta reiese din ultima postare de pe Instagram în care se vede cum „Simo“ trage cu maxima seriozitate în sala de forţă, sub supravegherea oamenilor din stafful ei.

Vezi această postare pe Instagram This picture says it all 😠 😜 #theteam #offseason #Dubai❤️ @ritzcarltondubai O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe Dec 4, 2019 la 1:13 PST
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite