FOTO Halep, la restaurant de mână cu un miliardar de 40 de ani: Presa mondenă a scris cine ar fi iubitul Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Simona Halep se bucură de câteva zile libere în România, după triumful de la Wimbledon. În ultima perioadă însă, inclusiv la All-England Club, ea a fost susţinută de un bărbat machedon cu care ar avea o relaţie şi pe care apropiaţii îl descriu ca fiind un tip foarte inteligent.

Simona Halep a fost fotografiată, în ultimii ani, în compania mai multor bărbaţi cu care s-a speculat că ar trăi poveşti de dragoste. În unele cazuri, relaţia a existat, iar în altele totul s-a dovedit a fi o speculaţie fără bază reală.

Acum însă, prinde din ce în ce mai mult contur varianta potrivit căreia „Simo“, în vârsta de 27 de ani, s-ar fi cuplat cu Toni Iuruc (40 de ani), un miliardar mechedon cu afaceri destul de dezvoltate în România. Iuruc a fost şi la Londra, acolo unde a urmărit toate partidele jucate de Halep din tribune. Potrivit prosport.ro, Iuruc a stat însă departe de părinţii Simonei şi a fost discret pentru a nu atrage atenţia asupra sa.

Presupusul iubit al Simonei a fost prezent şi miercuri pe Arena Naţională, acolo unde românca şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon în faţa suporterilor. Din nou însă, el a stat mai izolat, la vreo cinci rânduri de Stere şi Tania Halep, părinţii Simonei.

Dacă Simona şi Toni au făcut tot posibilul să nu fie văzuţi împreună la All-England Club şi la Arena Naţională, în schimb, când „Simo“ nu s-a mai aflat în cadrul unor evenimente mediatizate, ei s-au ţinut de mână, semn că relaţia lor există.

Halep

Potrivit cancan.ro, Halep şi Iuruc s-au aflat la un restaurant de lux din zona Herăstrău, acolo unde au fost prezenţi şi părinţii, dar şi fratele Simonei. Sursa citată scrie că, de-a lungul serii, Simona şi Toni s-au comportat ca un cuplu şi au şi plecat împreună de la restaurant.

FOTO: CANCAN.RO

CITEŞTE ŞI:

FOTO Halep, sărut pasional, în văzul tuturor, cu noul iubit: Simona îşi face vacanţa la mare cu miliardarul Toni Iuruc

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite