FOTO Halep, poză superbă alături de iubitul ei: Simona a postat imaginea zilei pe Instagram

FOTO Halep, poză superbă alături de iubitul ei: Simona a postat imaginea zilei pe Instagram

Simona Halep (3 WTA) e într-o dispoziţie foarte bună, atât din punct de vedere sportiv, cât şi moral, iar la acest al doilea aspect contribuie din plin Toni Iuruc (40 de ani).

Simona Halep joacă din ce în ce mai bine la Australian Open, iar după debutul mai solicitant, cu americanca Jennifer Brady (49 WTA), au urmat două partide câştigate, relativ uşor, cu Harriet Dart (173 WTA) şi cu Yulia Putintseva (38 WTA). 
 
Dacă de forma sportivă a Simonei se ocupă stafful ei, în frunte cu antrenorul Darren Cahill, în schimb, de bună dispoziţia a acesteia e responsabil Toni Iuruc, care a făcut deplasarea la Melbourne.
 
De altfel, la câteva ore după victoria cu Putintseva, „Simo“ a postat o fotografie sugestivă pe Instagram, alături de iubitul ei. 
 
 
De remarcat că, inclusiv în vară, când a triumfat la Wimbledon, Halep l-a avut pe Toni Iuruc alături de ea, iar după revenirea din Anglia cei doi şi-au oficializat relaţia, afişându-se în public.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: