FOTO Halep a plecat în Spania cu un nou om în staff: Cu ce se ocupă acesta şi cum a pus-o pe Simona pe picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) va continua colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre şi la Madrid, însă a făcut o mutare neaşteptată pentru primul ei turneu pe zgură în 2019.

Halep a plecat spre Madrid însoţită de mama ei, Tania. În ceea ce priveşte stafful fostului lider mondial, antrenorul Daniel Dobre, preparatorul Teo Cercel şi partenerul de antrenament, Vasile Antonescu au făcut şi ei deplasarea în capitala Spaniei. 

O surpriză a fost prezenţa lui Bogdan Covrig-foto (kinetoterapeut) în stafful lui Halep. Potrivit jurnalistului Andru Nenciu de la prosport.ro, Covrig l-a înlocuit pe Andrei Cristofor, cel care, în ultimul an, a fost alături de Simona Halep. 

La fel ca şi Andrei Cristofor, Covrig lucrează pentru clinica „Kinetic Sport & Medicine“. Sursa citată a notat că, în ultima săptămână, Bogdan Covrig a lucrat intens cu Simona pentru ca aceasta să fie recuperată pentru turneul de la Madrid. Concret, kinetoterapeutul a recurs la mobilizări articulare şi gheaţă aplicată ca antiinflamator natural şi terapie manuală.

Covrig
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite