FOTO Nici Halep nu respectă regulile de protecţie în privinţa răspândirii noului coronavirus. Cum a fost surprinsă jucătoarea pe aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a vorbit în nenumărate rânduri despre beneficiile purtării corecte a măştilor în diminuarea răspândirii virusului COVID-19.

Concluzia tuturor specialiştilor este ca o masca care acoperă doar gura. dar nu şi nasul, este absolut inutilă  Din păcate, avertismentul medicilor de pretutindeni este ignorat de majoritatea oamenilor şi nici cea mai bună jucătoare de tenis a României nu face excepţie.  

Simona Halep a plecat, vineri, spre Praga, pentru a participa la turneul WTA de săptămâna viitoare şi a postat pe contul personal de instragram o fotografie de pe scara avionului, din care se poate observa că masca îi acoperă doar gura. 

Jucătoare din Constanţa, numărul 2 în clasamentul WTA, este principala favorită la câştigarea turneului din capitala Cehiei. La competiţia de la Praga sunt înscrise alte şase românce: Irina Begu şi Patricia Ţig sunt acceptate direct pe tablou, în timp ce Ana Bogdan, Irina Bara, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse vor juca în calificări. 

Citeşte şi 

Simona Halep, optimistă înaintea revenirii în circuitul WTA! Ce spune despre participarea la US Open

halep
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite