FOTO Halep, mesaj superb transmis lumii tenisului: Cum a ieşit Simona pe teren la ultima ei sesiune de antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep e cea mai bună jucătoare de tenis la ora actuală şi realizează că din această postură are o responsabilitate mai mare faţă de colegele ei din circuit.

În ultimii ani, Serena Williams a fost sportiva care s-a luptat cel mai mult pentru ca tenisul feminin şi cel masculin să fie pe picior de egalitate.

Americanca, un om foarte inteligent şi articulat, a pledat, în mod repetat, pentru ca fetele şi băieţii să aibă drepturi egale, dar şi premii egale. Probabil, de aceea, Serena nu e pe placul lui Ion Ţiriac, cel care, de curând, l-a „înţepat“ pe fostul lider WTA. Mai mult, Ţiriac şi-a reluat vechea idee, potrivit căreia jucătorii merită să primească premii mai mari, fiindcă tenisul masculin generează venituri mai mari decât cel feminin.

Chiar dacă e în relaţii foarte apropiate cu Ion Ţiriac, Simona Halep nu e de acord cu această părere a omului de afaceri. Drept dovadă, potrivit prosport.ro, la ultimul antrenament pe care l-a efectuat la „Stejarii“, club deţinut chiar de Ion Ţiriac, Halep a ieşit pe teren cu un tricou pe care scria: „Equality“, adică „Egalitate“. 

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite